تمام حقوق مادی و معنوی این ابزار متعلق به فرازگر است.

پسورد ساز آنلاین

رمز عبور چیست ؟

پسورد ساز آنلاین

رمز عبور از مجموعه‌ای از حروف، اعداد و کاراکتر تشکیل شده است که برای تأیید هویت کاربر در طی مراحل احراز هویت استفاده می‌شود. گذرواژه‌ها به طور معمول در رابطه با نام کاربری استفاده می‌شوند. آنها طوری طراحی شده‌اند که فقط توسط کاربر شناخته می‌شوند و به آن کاربر امکان دسترسی به دستگاه، برنامه یا وب سایت را می‌دهند. طول کلمات عبور متفاوت است و می‌تواند شامل حروف، اعداد و کاراکتر‌های خاص باشد. عبارات دیگری که می‌توانند به جای یکدیگر استفاده شوند. به کمک ابزار پسورد ساز آنلاین بالا شما می‌توانید بهترین و قدرتمندترین پسورد را بصورت آنلاین و در سریعترین زمان ممکن برای خود بسازید.

ساخت یک رمز عبور امن

رمز عبور آنلاین

بسیاری از سازمان‌ها قوانین رمز عبور خود را تنظیم می‌کنند تا کارمندان رمزهای عبور قوی ایجاد کنند و از بهترین روش‌ها برای اعتبار ورود خود استفاده کنند. برخی از بهترین روش‌های مورد نیاز برای گذرواژه‌ها عبارتند از :

  • حداقل طول هشت حرف با حد مجاز 16 تا 64 حرف یا حتی بیشتر
  • درج حروف بزرگ و کوچک با حساسیت حروف بزرگ
  • استفاده از حداقل یک عدد
  • استفاده از حداقل یک کاراکتر خاص (مثل #)

قوانین باید ویژگی‌های خاصی را در رمزهای عبور ضعیف منع کنند. به عنوان مثال، هرگونه اطلاعات شخصی قابل شناسایی – مانند تاریخ تولد، نام کودکان، یا تیم‌های ورزشی مورد علاقه – نباید بخشی از رمز عبور باشد، همچنین کلمات یا عباراتی که در لیست سیاه رمز عبور قرار دارند. خط مشی‌های قوی رمز عبور همچنین شامل محدودیت زمانی برای گذرواژه‌های کاربر است. این بدان معنی است که گذرواژه‌ها پس از یک دوره زمانی مشخص منقضی می‌شوند، مانند 90 یا 180 روز و کاربران مجبور می‌شوند رمز عبور خود را تغییر دهند تا از استفاده مجدد همان رمزهای عبور مشابه جلوگیری کنند. همچنین این خط مشی ممکن است از کاربر بخواهد یک رمز عبور ایجاد کند که با کلمه عبور دیگری که در شش تا 12 ماه گذشته استفاده کرده است متفاوت باشد.

در حالی که رمزهای عبور قوی ایده آل هستند، اما کاربران اغلب آنها را فراموش می‌کنند، در نتیجه بسته به دسترسی به یک برنامه، وب سایت یا دستگاه، ممکن است روش‌های بازیابی رمز عبور متفاوت باشد. این روش‌ها ممکن است شامل پاسخ دادن به سوالات امنیتی، تأییدیه ایمیل و یا تأییدیه پیامکی باشد که در مورد اینکه آیا کاربران می‌خواهند گذرواژه‌های خود را بازنشانی کنند یا خیر.

25
5/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *